Ontmoet Jasper

Al 20 jaar begeleid ik met veel bevlogenheid mensen in het hanteren van een gezondere en gelukkiger leven. 

De theoretische basis hiervoor heb ik gelegd in mijn opleiding tot fysiotherapeut, als gediplomeerd sportdocent, als voedingsdeskundige en tijdens mijn opleiding over aandacht gerichte cognitieve gedragstherapie/MBCT en lifecoaching. Uiteindelijk komt dit allemaal bij elkaar in mijn Lifecoach gebaseerd op mindfulness. 

De voldoening uit mijn vak ervaar ik vooral als het lukt dat mensen daadwerkelijk de lifestyle verandering inzetten die ze voor ogen hebben. Uitspraken als : “Het lukt mij toch niet” “Het heeft geen zin”, “Maar ik heb alles al geprobeerd” maken de echte Lifecoach in mij los. Ik ga bij mensen op zoek naar hun hulpvraag. Die gaat vaak om zich gelukkiger te voelen. Men weet alleen niet goed hoe dit is te bereiken. 

Wat ik belangrijk vind is dat mijn klanten zichzelf blijven waarderen en vooral blij zijn met de weg die zij zijn ingeslagen. Mensen vinden in mij een partner die ze respecteert, maar ze wel over het randje van hun eigen bekende grenzen helpt. Ik ga dan ook op zoek wat mensen intrinsiek motiveert, welke beperkingen zij ervaren en we kijken samen op welke manier die beperkingen kunnen minimaliseren. In mijn aanpak ben ik respectvol, persoonlijk en gedisciplineerd. Tijdens mijn begeleiding en training bouw je aan een langdurig partnerschap en vertrouwensband. Hierdoor blijft het behaalde geluk veel langer. 

Belangrijk onderdeel om het geluk te vinden is motivatie. Om gemotiveerd te zijn is het stellen van doelen erg belangrijk. Afvallen, je beter in je vel voelen, minder gestrest zijn veel gehoorde doelstellingen van klanten. Uit eindelijk gaat het om het verkrijgen van het geluk. 

 Hoe dan ook, het gaat om een holistisch aanpak. Dit in combinatie van met mijn brede kennis op het gebied van voeding, beweging en motivatie zal iedereen de juiste balans vinden tussen lichaam en geest.