Mindfulness

mindfulness voor iedereen?

Mindfulness is een krachtige tool voor het verbeteren van welzijn, het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele levenskwaliteit. Door mindfulness in dagelijkse routines te integreren, kunnen individuen diepgaande positieve veranderingen ervaren in hun mentale en fysieke gezondheid.

De MotiFactor Methode is gebaseerd op Mindfulness.


“Sommige dingen die jij over meditatie weet kloppen misschien wel niet. Maar wat wél klopt over meditatie weet je misschien juist weer niet.”

Daniel Goleman & Richard J. Davidson, 2017, Meditatie, p. 8

Mijn overtuiging over Mindfulness!

Het vermogen om met de “sensatie” van het moment om te gaan, kan een wereld van verschil maken in hoe je de dagelijkse ervaringen benaderen. Mindfulness biedt de tools om bewuster te leven en op een kalmere, meer gebalanceerde manier te reageren op stressvolle en onprettige situaties.

De voordelen van mindfulness zijn uitgebreid gedocumenteerd, van het verminderen van stress en angst tot het verbeteren van focus en emotionele regulatie. Door in het moment te leven en bewust te zijn van je gedachten en gevoelens zonder oordeel, kan je beter omgaan met uitdagingen en meer genieten. Zo ben je instaat om negatieve momenten om te zetten positieve ervaringen.

En inderdaad, mindfulness is iets wat je altijd bij je hebt. Het vereist geen speciale apparatuur of omgeving, en je kunt het op elk moment toepassen. Dit maakt het een bijzonder waardevolle tool voor iedereen, ongeacht je geloofsovertuiging, levensstijl of omstandigheden.

Mijn overtuiging dat mensen niet als makke lammetjes achter elkaar aan zullen lopen, maar juist bewuster en authentieker zullen leven, is belangrijk. Mindfulness versterkt juist de persoonlijke autonomie en helpt mensen om met meer compassie en begrip naar zichzelf en anderen te kijken.

Mijn inspiratie haal ik uit deze filosofie en pas hem toe in mijn eigen leven en moedig anderen aan om hetzelfde te doen.

Jasper Mulder – oprichter en eigenaar MotiFactor en founder MotiFactor Methode

MOTIFACTOR METHODE TRAINING

Leer de basis van de MotiFactor Methode gebaseerd op Mindfulness. Een methode die voor iedereen op elk moment toe te passen is. Je leert en traint de MotiFactor Methode eigen maken.

Er zijn verschillende trajecten om de MotiFactor Methode training te volgen. Maar elk traject wordt altijd persoonlijk opgesteld.

Vanaf € 125,- per uur

DRIEDAAGSE MINFULNESS TRAINING

In een drie daagse training leer je intensief mediteren. Dit kan in Drenthe en in Schotland. Aan het einde van deze training kan je zelfstandig de 7 instellingsfactoren toepassen tijdens het dagelijks leven.

Deze training kan los of in een traject worden gevolgd.

Vanaf € 549,- per persoon

1:1 MOTIFACTOR METHODE TRAINING

Volg een individueel MotiFactor Methode traject. Het traject wordt helemaal voor jou persoonlijk samengesteld. Dit traject duurt drie maanden en is uit te breiden met 1:1 driedaagse training.

Dit is het meest persoonlijke en efficiënte traject!

Vanaf € 1447,- per persoon

GROEPSTRAINING

Op basis van het TLW ga jij samen met je team de natuur in: op een van onze locaties: Schotland, Drenthe of Duitsland. Wild kijken, vliegvissen, mindfulness training, mountainbike of wandelen. Maar vuur maken zit er altijd in!

Alleen op aanvraag

MINDFULNESS TE COMBINEREN MET

Klankschalen in Drenthe
Verblijf in de Off Grid in Schotland

VOORBEELD FOLDER MINDFULNESS IN SCHOTLAND

“Je ontwikkelt bewustzijn door de houding aan te nemen van een onpartijdige getuigen ten opzichten van je eigen ervaring.”

Daniel Goleman & Richard J. Davidson, 2017, Meditatie, p. 52

Contact

Laat gerust van je horen, geheel vrijblijvend. Jasper legt graag uit hoe hij je verder kan helpen.

Contact formulier algemeen/home